Monge Fruits

Monoproteikus Pástétom kacsahússal és málnával (alutálkás eledel) Az új, superpremium-kategóriás pástétomok a Monge-termékcsalád igazi gyöngyszemei: a válogatott, kiváló minõségû húsok, gyümölcskivonat és gyümölcsdarabok íze alkot utánozhatatlan harmóniát kedvence legnagyobb örömére. Ebben a 100%-ban olasz termékben kacsahús és málna kettõsét A-,E- és D3-vitaminokkal egészítettük ki mellõzve minden színezéket, tartósítószert és hozzáadott cukrot. Termékünk egy fehérjeforrásból származó fehérjét tartalmaz, így kiválóan alkalmas allergiás és érzékeny egyedek etetésére.

Product Description

Táplálkozási tanácsok

Ajánlott napi adag: egy kisméretû kutya részére körülbelül 400 gramm, ez függhet a kutya fajtájától, korától és aktivitási szintjétõl.Tálalja szobahõmérsékleten vagy felmelegítve. Mindig gondoskodjon friss és tiszta ivóvízrõl. Felbontást követõen hûtõszekrényben tartandó.

Összetétel

Összetétel: friss kacsahús (a felhasznált húsok 100%-a), málnakockák (4,1%), szárított málnakivonat (0,5%), ásványi anyagok, vitaminok. Élelmiszer-adalékanyagok: térfogatnövelõk és zselésítõ anyagok. Színezõanyagot, tartósítószert és glutént nem tartalmaz. Beltartalom: nyersfehérje 8,1%, nyers olajok és zsírok 7,5%, nyershamu 1,5%, nyersrost 0,8%, nedvességtartalom 80,0%. Tápértékkel rendelkezõ adalékanyagok: A-vitamin 2500 U.I./kg, D3-vitamin 300 U.I./kg, E-vitamin (alfa-tokoferol 91%) 7 mg/kg.

Additional Information

Kiszerelés

300g