Monge Grill

Alutasakos falatkák lazaccal A Monge Grill alutasakos eledelei a sütõben sült falatkák és az ízletes szósz egyedülálló élményét nyújtják. Ha el akarjuk kápráztatni vagy meg akarjuk jutalmazni kedvencünket, keresve sem találhatnánk jobb alkalmat, hogy próbára tegyük a Monge Grillt hat különbözõ receptúráját!
A finoman grillezett, friss lazac a glükozaminnal és kondroitinnal segítenek az ízületeket egészségének és a bunda csillogó fényének megõrzésében.
Termékünk gabonamentes!

Product Description

Táplálkozási tanácsok

Ajánlott napi adag: egy közepes méretû kutya részére 3-4 tasak a termékbõl. Tálalja szobahõmérsékleten. Mindig gondoskodjon friss és tiszta ivóvízrõl. Felbontást követõen max. 24 óráig hûtõszekrényben tartandó.

Összetétel

Összetétel: hús és hússzármazékok 25% hal és halszármazékok 15% (ebbõl lazac min. 4,2%, tonhal min. 4,2%), vitaminok, ásványi anyagok, MSM (metil-szulfonil metán) 80 mg/kg, glükozamin 80 mg/kg, kondroitin 40 mg/kg. Élelmiszer-adalékanyagok: térfogatnövelõk és zselésítõ anyagok. Beltartalom: nyersfehérje 10,67%, nyers olajok és zsírok 6,25%, nyersrost 0,5%, nyershamu 1,86%, nedvességtartalom 78,44%. Tápértékkel rendelkezõ adalékanyagok: A-vitamin 2000 U.I./kg, D3-vitamin 200 U.I./kg, E-vitamin 5 mg/kg.

Additional Information

Kiszerelés

100g