Monge & C. S.p.A.

Kevés olyan szeglete van a világnak, ahol a Monge-család által jegyzett termékek és márkák nem hódították meg a vásárlóközönséget. Nem számít, hogy az olasz minőséget tokiói, moszkvai vagy római polcokon keressük: a Monge-termékek jelenleg a világ 74 országában vannak jelen, és bizonyítják nap mint nap, hogy az 1963 óta felhalmozott tapasztalat és szakértelem háziállatok generációit ajándékozta és ajándékozza meg ma is egészséges,hosszú élettel – országhatároktól függetlenül. A Torino közelében található, dolgozók százait foglalkoztató gyárban (Európa 5 legnagyobb állateledel-üzemének egyikében) a tápok tökéletesen ellenőrzött körülmények között készülnek: a konzervdobozokat helyben gyártják, az alapanyagokat frissen – elsősorban olasz beszállítóktól – vásárolják, a folyamatos minőségi ellenőrzéseket kiválóan felszerelt labor biztosítja. A teljes termelési szisztéma ISO 9001 minőségirányítási rendszer alapján működik, a környezetvédelmi előírások maximális betartását pedig az ISO 14001-es szabvány szerint folyó munka szavatolja.

A Monge legnagyobb presztízsű termékcsaládját, a gyártó nevét méltán viselő Monge 5 Stelle („Öt csillagos”) kutyaeledeleket tettük elsőként elérhetővé a Fressnapf vásárlói számára, melyet hamarosan macskáknak szóló, remekbeszabott falatok követnek majd.

Professional Pets

Az olaszországi Friuli-Venezia Giulia régióban székelő Professional Pets vállalatot egy fiatal üzletember alapította. Elkötelezett állatvédőként számos állatot mentett meg és segített otthonhoz az évek során, majd élénk érdeklődéssel fordult a kisállateledel-szektor felé. Kutatásai eredményeképp megállapította, hogy számos, a piacon lévő kutya-és macskaeledel sem összetételét, sem minőségét illetően nem ideális kedvenceink táplálásához. A címkék gyakran értelmezhetetlenek, a mesterséges adalékok és színezékek pedig nem tesznek jót négylábú barátaink egészségének.

Partnerünk ellenpéldaként, táplálkozási szakértők segítségével kísérletezte ki saját eledeleit, melyek Disugual márkanévvel robbantak be az olasz és az európai piacra.

A Disugual egy ígéret, melyet négylábú barátainknak tettünk. Nem számít, hogy fajtiszta vagy keverék, nem számít, milyen méretű vagy fajtájú: egytől egyig kifogástalan ételt érdemelnek, ami megfelel táplálkozási igényeiknek, és mindenekelőtt biztosítja jólétüket. Mert nem létezik olyan kutya vagy macska, akinek több vagy kevesebb („disuguale” vagyis eltérő) joga lenne mellettünk a teljes, minőségi élethez.”

(Idézet a DISUGUAL-cégfilozófiából)

A Disugual száraztápok teljes mértékben természetesek, gyártásukhoz friss alapanyagok kerülnek felhasználásra, így a legválogatósabb kutyák és macskák is szívesen fogyasztják őket. A hazai vásárlóközönség már karácsony előtt próbára teheti a minőség új, „eltérő” (dis-uguale) dimenzióját, macskaeledeleink országszerte megvásárolhatóak lesznek a Fressnapf üzleteiben.