Az állateledel-kereskedelem több mint egyszerű szakma, foglalkozási terület vagy cégprofil. A minőségi szolgáltatáson és az ügyfélközpontúságon túl ez a munka kiváló termék-és piacismeretet, minőségtudatos gondolkodásmódot, a portfólió felelős összeállítását és elsősorban a „fogyasztók” iránti elkötelezettséget jelenti. Ezen értékek mentén kezdte meg tevékenységét cégünk, az Andrea Fit & Trading Kft. közel egy évvel ezelőtt, és ezt sugallja mottónk is: „Kisállateledel – egy kicsit másképp”.

A cég szakmai hátterét a kisállatok élelmezése, kereskedelme, valamint a logisztika terén több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk biztosítja. Három szakember kezeskedik a minőségi szolgáltatásért: ügyvezetőnk a logisztika és pénzügy terén végez felelős szakmai munkát húsz éve; kereskedelmi igazgatónk a nemzeti szintű állateledel-kereskedelemben töltött be vezető szerepet tizenöt éven keresztül; a beszerzésért és a külföldi kapcsolatokért felelős menedzserünk éveket töltött a Monge & C. S.p.A. minőségi rendszerének kidolgozását végző csapatban megismerve a gyártás és a termékek minden fontos részletét.

Főleg a mediterrán térség széles kínálatából válogatjuk ki a legjobb minőségű (prémium és szuperprémium kategóriájú) eledeleket, hogy a magyar közönség is hozzájuthasson a legújabb, természetes és egészséges alapanyagokból készülő tápokhoz, amik már meghódították a nyugati piacokat.

Székhelyünk és központi raktárunk Hajdúsámson-Martinkán található, innen látjuk el fő partnerünk, a Fressnapf Hungária Kft. 36 magyarországi áruházát.